Groepsles / trioles gitaarlessen

Beginners krijgen in 8 lessen (2x per maand) alle grondbeginselen aangereikt om direct gitaar te kunnen spelen. De muziekvoorkeur en aandacht wordt verdeeld over de leerlingen. Bij trio- en groepslessen wordt veel aandacht besteed aan samenspel. Regelmatig wordt er een bandje gevormd. Aan het eind van de lesperiode (na 8 lessen) wordt er een opnamen gemaakt met de groep. Na het volgen van de eerste lesperiode, weet je voldoende om eenvoudige liedjes zelf uit te zoeken en te spelen. Maar je kunt ook doorgaan met een volgende lesperiode.

Als je je wilt specialiseren in een bepaalde muziekstijl of techniek, kun je na het eindigen van een lesperiode ook kiezen voor individuele lessen.

***Leeftijd: minimaal 11 jaar, max 70 jaar.

Een groepsles bestaat uit max. 8 personen

Bij 3 personen spreken we van een trioles en geldt een triotarief

Duur lesperiode: 8 lessen

Locatie: Werfstraat 31 (Het Ginneken) Breda

Kijk hier voor de tarieven.

Mail naar info@gitaarlessenbreda.nl en u krijgt het inschrijformulier toegemaild. Het is ook mogelijk van te voren een individuele proefles te volgen.

***Leeftijd: de ervaring leert dat leerlingen onder de 11 jr en boven de 70 jr meer persoonlijke begeleiding nodig hebben. Binnen groepsverband kan er in beperkte mate persoonlijke begeleiding gegeven worden. Het advies is om binnen die leeftijdscategorie√ęn te kiezen voor ouder/kindles of individueel les.